Termékek
Minták
Célcsoportok
Írjon nekünk!
Szitanyomás
Online rendelését a következőképpen valósíthatja meg weblapunkon.

Három fő lépésből áll minden megrendelés:
1. termék(ek) kiválasztása
2. a rendezőben a kiválasztott termékek szerkesztése: a termékek jellemzőinek (darabszám, méret szín stb..) beállítása. az emblémák elhelyezésének, a feliratok színének pontos leírása. (Tételenként)
3. A megrendelés véglegesítése, a megrendelő adatainak (név, cím, számlázási cím, stb) megadása. A megrendelés elküldése.

Az elküldött megrendelése, mint egy ajánlat kérés érkezik meg hozzánk. Válaszlevelünkben megadjuk az árajánlatunkat. Amikor Ön elfogadja az ajánlatunkat, és erről válaszlevélben értesít, a megrendelés aktívvá válik és előkészítésbe, majd gyártásba kerül.

A megrendelés lépéseinek részletes magyarázata:

1. lépés: A termékek kiválasztása:
Termékeink képe mellett található egy piros gomb, mellette - TERMÉK KIVÁLASZTÁS - piros felirattal. Ezt a gombot megnyomva az adott termék bekerül a KIVÁLASZTÁSAIM közé.A - KIVÁLASZTÁS - gomb megnyomása után a kiválasztott termék bekerül az Ön - KIVÁLASZTÁSAI - közé. A bal oldali menüsor felett megjelenik egy ablak, ahol lista szerűen látszanak a kiválasztott termékek. (Ebben az ablakban a termék kódjára kattintva emlékeztetőül megjelenik egy kis kép az adott termékről.) Nyugodtan böngészhet tovább a termékek között, és hozzáadhat további termékeket a kiválasztásaihoz, vagy ugorhat a következő lépésre.2. lépés: A rendezőben levő kiválasztott termékek szerkesztése:

Kattintson a kiválasztásaim mezőben levő SZERKESZTÉS gombra! A jobb oldalon megjelenő - KIVÁLASZTÁSOK SZERKESZTÉSE - feliratú ablakban lehetősége lesz a termékek jellemzőinek (darabszám, méret szín stb..) beállítására, és az emblémák elhelyezésének, a feliratok színének pontos leírására. (Tételenként)

FONTOS! A rendelésének feldolgozása szempontjából fontos, hogy a tételeket egyértelműen meg tudjuk különböztetni egymástól. Azonos termékek, de különböző méretben, színben, különböző logoval, felirattal emblémázva különböző tételnek számítanak. A kiválasztásoknál a terméken blokkján belül lát egy fehér szövegmezőt. Az alatt pedig lát egy Termék törlése, melette pedig egy Termék duplikálása piros feliratot. Ezek megnyomásával egy már kiválasztot terméket lehet törölni vagy duplikálni, amikor különböző méretű vagy színű leosztásra van szüksége azonos termékből. Így könyedén annyi tételt tud létrehozni, ahányra csak szüksége van.

Ha pedig a különböző színű, méretű termékekre ugyanaz az embléma, ugyanoda kerül, akkor a TERMÉK DUPLIKÁLÁSA ELŐTT írja be a szövegmezőbe az emblémázás leírását! Miután a szöveg kész nyomja meg a Termék duplikálása feliratot, így a duplikált termék szövegmezőjében már szerepel a szöveg, csak a különböző tételek színeit és méreteit kell beállítania.3. lépés: A rendelés véglegesítése:
A jobb oldali - KIVÁLASZTÁSOK SZERKESZTÉSE - mező legalján található - TOVÁBBI BÖNGÉSZÉS - gombbal újra böngészhet a termékek között, és hozzáadhat további tételeket. A már beírt termékek és adatok megmaradnak a kiválasztások között. A - RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE - gombbal pedig az utolsó ablakhoz jut, ahol a megrendeléshez szükséges adatait adhatja meg.A szükséges adatok beírása után az ablak alján levő - RENDELÉS ELKÜLDÉSE - gombbal pedig elküldheti a rendelését, az bekerül a rendszerünkbe. (a - RENDELÉS SZERKESZTÉSE - gombbal visszaléphet a szerkesztés ablakba, ha módosítani szeretne valamit.)

Köszönjük, hogy rendszerünket használja!