Termékek
Minták
Célcsoportok
Írjon nekünk!
Szitanyomás
A Panto-Soft Kft 15 éve Közép- és Dél-Magyarország legnagyobb hímző ipari vállalkozása. Cégünk sikerének titka a minőségi hímzés iránti elkötelezettségünk. Ez látható az általunk emblémázott termékeken és tükröződik ügyfeleink véleményében is.

Mi tudjuk, hogy a logó megjelenítése a ruházaton alapvető fontosságú az üzleti életben. Egy cég önmagáról alkotott képe tükröződik az alkalmazottak viseletén. Az emblémázott egységes viselet megerősíti a vállalat imidzs-ét.

Ez az a pont, ahol a megrendelőink igényei és a mi szaktudásunk találkozik. Az ő céljaik a mi céljaink is. Számunkra a legnagyobb dicséret az, hogy ügyfeleink évről-évre hűségesen visszajárnak hozzánk. Mi mindent megteszünk azért, hogy méltóak legyünk erre a bizalomra. Az egyik legkomolyabb hímző ipari gépparkot építettük fel az országban. A legmodernebb technikát használjuk mind a tervezésben, mind a gyártásban. Hímző-, lézergravírozó és vágó, valamint pólónyomtató gépeinkkel az emblémázás széles spektrumát kínáljuk. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket, így szakembereink naprakészen várják, hogy megoldásokat kínáljanak megrendelőink problémáira.

Szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek. Az Önök bizalma és támogatása segített eljutni idáig, és közös történetünknek még nincs vége. Az üzlet nem áll meg, és mi sem ülünk a babérjainkon. Újabb és újabb fejlesztésekkel és még több munkával azon leszünk, hogy Önök mindig a legszebb és legpontosabb munkát kapják. Mi ezzel támogatjuk az Önök cégének arculatát.Minőség és megbízhatóság
PANTOSOFT